Blogs

Lees hier het BLOG van Annemieke
eerstejaars Technische Wiskunde

Lees hier het BLOG van Esmee
eerstejaars van de dubbele bachelor Technische Wiskunde/ Technische Natuurkunde

Wiskunde Actief

Op 9, 16, 23 en 30 maart 2017 organiseert de opleiding Technische Wiskunde van de TU Delft de succesvolle masterclasses Wiskunde Actief. Het onderwerp in 2017 is: 

"Inleiding in de cryptografie: Openbare geheimtaal"
 

 

Is het mogelijk dat jij en een klasgenoot  in klas hardop  (zodat iedereen je hoort) met elkaar een geheimtaal  afspreken, waarna jullie met ze tweeën (weer hardop)  berichten aan elkaar doorgeven, die door je klasgenoten niet te ontcijferen zijn? Dit is echt mogelijk, internet werkt zo!

Bij gebleken inzet ontvang je ter afsluiting van de cursus een certificaat. Ook kan deze cursus als basis dienen voor een profielwerkstuk. Voor diegenen die dit inderdaad willen doen, zijn wij bereid enige tijd te reserveren voor begeleiding en ondersteuning.

Voor wie

Voor iedereen uit 5 en 6 VWO met het profiel Natuur en Gezondheid of Natuur en Techniek. Gezien het niveau van de cursus is een 7 of hoger voor Wiskunde B een pré.
Er zijn slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar, waardoor maximaal vijf scholieren per onderwijsinstelling zich aan kunnen melden. Scholieren met een 7 of hoger voor Wiskunde B krijgen voorrang.

Wanneer

9, 16, 23 en 30 maart 2017.  Let op: het gehele evenement duurt 4 middagen! De middagen starten rond 13.30 uur en eindigen om 16.30 uur.

Waar

Technische Universiteit Delft
Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica
Mekelweg 4
2628 CD Delft

Kosten

Niets. Deze cursus is gratis, alleen je reiskosten moet je zelf betalen. Koffie en thee wordt aangeboden door de universiteit.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij:

Trudy Middendorp
015 – 2786981
voorlichting-ewi@remove-this.tudelft.nl

Naam auteur: studievoorlichting
© 2017 TU Delft

Metamenu