Studeren

De opleidingen bij Elektrotechniek Wiskunde en Informatica duren 5 jaar van elk 60 studiepunten (EC).

De propedeuse, het eerste jaar, vormt  samen met de twee jaren daarna de bacheloropleidng, die leidt tot een Bachelor of Science diploma. In het eerste studiejaar moet je minimaal 45 studiepunten van de propedeusehalen om een positief bindend studieadvies (BSA) te krijgen, zodat je verder mag met de opleiding. 

Met je Bachelor of Science diploma kun je verder studeren in het zelfde vakgebied, maar je kunt ook switchen naar een verwant  vakgebied. Bij de webpagina's van bacheloropleidingen vind je daar meer informatie over. Na de tweejarige masteropleiding ben je Master of Science.

Als Master of Science kun je eventueel nog naar de EWI Graduate School om te promoveren.

In schema

Elk studiejaar vertegenwoordigt 60 EC (1 EC staat voor 28 uur studie). Als je minder dan 45 EC haalt in het eerste studiejaar, krijg je een negatief bindend studieadvies en mag je niet verder studeren binnen de opleiding.

Internationaal

De opleidingen van EWI staan (internationaal) hoog aangeschreven. Dat zie je terug in de mix van studenten en medewerkers: ze komen van over de hele wereld. De faculteit heeft dan ook veel contacten in het buitenland.

Faciliteiten

Tijdens je studie kun je gebruik maken van unieke en uitstekende faciliteiten. We hebben genoeg werkplekken om te studeren en om samen aan projecten te werken. De faculteit heeft verder een aantal bijzondere en unieke laboratoria in huis, zoals het PV lab, het INSYGHTLab, het Koroljevlab, Dimes en de Hoogspanningshal

Naam auteur: Studievoorlichting
© 2017 TU Delft

Metamenu